Aktivering av ditt universitetskonto
1. Om du är bekräftad användare på studera.nu alltså har använt din PIN-kod vid ett tillfälle, kan du aktivera kontot på webbplatsen studentsupport. Använd det användarnamn och lösenord som du skapade på studera.nu.
2. Via personligt besök - för utbytesstudenter, studenter utan personnummer och efterantagna studenter (samt distansstudenter som ej är folkbokförda i Sverige).

Infocenter i Studenthuset I Infocenter, som ligger på entréplan i Studenthuset, kan du få svar på frågor som rör antagning, högskoleprov, utbytesstudier, examen, studieintyg och allmänna frågor.

Via Mitt universitet får du tillgång till:
- epost, du får en egen e-postadress, läsa epost i valfri dator
- se dina studieresultat och skriva ut studieintyg
- registrera dig på kurser
- anmäla dig till tentor
- blogga
- chatta
- lagra dokument i din hemkatalog
- publicera din egen hemsida

Mondo - en lär- och samarbetsplattform som används på våra kurser

Trådlöst nätverk på campus - ta med din bärbara dator till universitetet och surfa trådlöst på Internet. En förutsättning är att din dator har ett trådlöst nätverkskort.

Studentdatorer - Med ett aktiverat studentkonto kan du logga in på någon av de 200 studentdatorer som finns på campus. Vi erbjuder Windows-, Mac- och Linux-datorer. I datorsalarna finns det möjlighet att göra utskrifter. Datorsalar finner du i A-huset, plan-2 och i Lantis.