Obligatorisk webbregistrering 11–24 maj

Du som är nyantagen till någon av våra sommarkurser måste aktivera ditt universitetskonto och registrera dig. Det är obligatoriskt att registrera sig på kursen/kurserna. Webbregistreringen är öppen 11–24 maj. Du måste alltså registrera dig senast den 24 maj. Du registrerar dig själv via www.student.ladok.se. Tänk på att om du inte registrerar dig i tid, ges din plats till en reserv!

Antagen med villkor

Om du är antagen med villkor måste du kontakta studievägledaren / studierektor Dag Retsö (dag.retso@ekohist.su.se) senast den 22 maj.

Problem med att registrera dig/andra frågor

Om du har problem med att registrera dig själv via www.student.ladok.se, eller om du har andra frågor om registrering, kursstart eller annat som rör höstterminens kurser, kontakta studievägledaren om du har några frågor: (dag.retso@ekohist.su.se)